dimecres, 14 de gener del 2015

Adobat

Més tard dels que ens és agradat vam ressembrar l'adob verd, d'això ja fa unes setmanes. Enguany hem introduït l'alfals que junt amb la trepadella, mostassa blanca, vesses i altres fan que les nostres oliveres siguin ben productives. Ara aprofitant que la lluna ens és favorable hem introduït adob orgànic repartit pel sòl amb una quantitat molt petita més per reactivar i regenerar la vida microbiana que no pas com a base de l'adobada. Qualsevol que es dediqui al món de la pagesia sap prou bé que tenir un sòl fèrtil és cabdal. Tot adob que hagi de venir de fora l'explotació és una càrrega massa pesada, per tant, vetllem perquè no ens falli mai l'adob verd i fer les pràctiques adients per manera de potenciar la fertilitat de la terra que tant estimem, i que tant ens dóna.
Vinya de Parellada blanca adobada 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada