Olivera petita després de la nevada.
diumenge, 24 de febrer del 2013
divendres, 15 de febrer del 2013
Treball a les oliveres
Aquesta setmana hem començat a podar les oliveres. Fem una poda lleugera perquè penetri el sol i circuli l'aire, sense tallar massa brosta, perquè de les branques que talles segur que no hi culls olives.
diumenge, 10 de febrer del 2013
dimecres, 6 de juny del 2012
FERRÉ AMELL el nostre oli
Què és l'oli d'oliva verge extra?
- L'oli d'oliva verge extra és el suc de l'oliva obtingut directament d'olives i només mitjançant procediments mecànics.
- És de tots els olis comestibles el de més alta qualitat.
- A la cuina l'oli verge extra no té competidors. Tant si és fa una cuina senzilla com si es fa una cuina avantguardista sempre aporta un valor afegit al plat, tant des d'un punt organolèptic com de salut.
- No s'entendria la dieta mediterrània sense l'oli d'oliva verge extra.
- És altament beneficiós per a la salut, així ho remarquen nombrosos estudis científics.
FERRÉ AMELL és un oli ric en polifenols i vitamines A i E, equilibrat entre greixos saturats i mono-saturats, a més d'un alt contingut d'àcid oleic, tot plegat fa d'aquest oli un veritable "bàlsam" antienvelliment i molt recomanable per a la prevenció i la reducció del risc de malalties cardiovasculars entre altres.
- Per obtenir-ne tots els beneficis és bo consumir-lo diàriament, però com a greix és també un producte molt calòric que cal prendre en moderació. La mesura seria: Poc i de bona qualitat. I aquí sense cap mena de dubte us podem ajudar perquè l'oli FERRÉ AMELL és dels millors.
Per informació i comandes: www.ferreamell.com
L'oli FERRÉ AMELL és un veritable regal de la natura que val més del que costa.
Si ets dels pobles veins o has de passar pel petit poble de Cantallops (estem al costat de la carretera N-340) pots aprofitar per fer una comanda. El nostre correu és: info@ferreamell.com
dijous, 29 de març del 2012
Bones raons per comprar a la nostra empresa
UNA EMPRESA AMB ROSTRE HUMÀ
* No rebem ni acceptem cap subvenció pública
Al comprar el nostre oli pots tenir la total seguretat que cap cèntim dels teus impostos ens ha finançat. FERRÉ AMELL viu del seu esforç i treball i no fem competència deslleial als pagesos dels països pobres que produeixen sense cap ajut.
* Col·laborem amb associacions de protecció animal
* Recuperem varietats d'olivera en perill de perdre's
De la mateixa manera que tots estem d'acord en què s'ha de protegir el romànic o el gòtic com a valuós patrimoni FERRÉ AMELL salvaguarda el patrimoni vegetal heretat de generacions passades.
* Fem agricultura natural respectuosa amb el medi
Som pioners en adaptar el sistema Fukuoka (clica) als oliverars de les nostres contrades i a les condicions edàfiques del sòl. FERRÉ AMELL garanteix un producte de gran qualitat i un respecte escrupolós pel fràgil equilibri de la natura.
* No rebem ni acceptem cap subvenció pública
Al comprar el nostre oli pots tenir la total seguretat que cap cèntim dels teus impostos ens ha finançat. FERRÉ AMELL viu del seu esforç i treball i no fem competència deslleial als pagesos dels països pobres que produeixen sense cap ajut.
* Col·laborem amb associacions de protecció animal
Conscenciats amb el greu problema que any rere any milers de "galgos" són abandonats i maltractats després d'acabar la campanya de caça. FERRÉ AMELL ajuda a pal·liar el sofriment d'aquests animals tan nobles.
* Recuperem varietats d'olivera en perill de perdre's
De la mateixa manera que tots estem d'acord en què s'ha de protegir el romànic o el gòtic com a valuós patrimoni FERRÉ AMELL salvaguarda el patrimoni vegetal heretat de generacions passades.
* Fem agricultura natural respectuosa amb el medi
Som pioners en adaptar el sistema Fukuoka (clica) als oliverars de les nostres contrades i a les condicions edàfiques del sòl. FERRÉ AMELL garanteix un producte de gran qualitat i un respecte escrupolós pel fràgil equilibri de la natura.
dimecres, 14 de març del 2012
dijous, 16 de febrer del 2012
Pa amb oli i sucre
Pa amb oli i sucre,
quina pensada
per donar gust
a la mainada.
La llesca s'unta
amb el setrill
però amb molt de compte
qui hi ha perill.
Després el sucre
ben escampat
que tot en quedi
ben impregnat.
i apa, a menjar-se'l,
que res no hi ha
més agradable
de mastegar.
Miquel Martí i Pol
quina pensada
per donar gust
a la mainada.
La llesca s'unta
amb el setrill
però amb molt de compte
qui hi ha perill.
Després el sucre
ben escampat
que tot en quedi
ben impregnat.
i apa, a menjar-se'l,
que res no hi ha
més agradable
de mastegar.
Miquel Martí i Pol
Subscriure's a:
Missatges (Atom)